ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ-ΕΦΗΒΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

0
426

Η Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι στην καινούργια χρονιά υπό την καθοδήγηση της Μαρίνας Θεοδωροπούλου.

Η συντοπίτισσα μουσικός πήρε τα πρώτα της μαθήματα μουσικής στον Πύργο, σπούδασε μουσική σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στην Ελλάδα (Κέρκυρα) και στο εξωτερικό (Αγγλία) με ειδίκευση στο κλασικό και το μπαρόκ τραγούδι. Έχει πολυετή καλλιτεχνική εμπειρία ως σολίστ και ως χορωδός σε συναυλίες και φεστιβάλ, και έχει εργαστεί ως δασκάλα μουσικής και τραγουδιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Σκοπός της Παιδικής – Εφηβικής Χορωδίας είναι να φέρει μαζί τα παιδιά της πόλης μας ανεξάρτητα από τις μουσικές τους γνώσεις και να τα ενθαρρύνει να εκφραστούν μέσα από το τραγούδι, την κίνηση και το ρυθμό, να τα βοηθήσει να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες και να τα φέρει σε επαφή με διάφορα είδη μουσικής. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τη φωνή τους και το σώμα τους όταν τραγουδούν, να ακούν συνειδητά και να λειτουργούν ως μέλη ομάδας. Η γνωριμία με τη Χορωδιακή Μουσική θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να αποκομίσουν ξεχωριστές εμπειρίες, να γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο τους και να αναπτύξουν τις μουσικές τους δεξιότητες με το χορωδιακό τραγούδι.
Aπό δω και στο εξής οι πρόβες θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο πρωί ώρα 10:30 – 12:00 στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου , ξεκινώντας αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.

Οι εγγραφές για το β΄εξάμηνο και για την παιδική – εφηβική χορωδία συνεχίζονται!
Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά 5:00-9:00 το απόγευμα στη Γραμματεία του Ωδείου Τηλέφωνο : 26210-33179
Ε-mail: [email protected]
28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος, ΤΚ 27131.
Ελληνικό Ωδείο Πύργου 85 χρόνια πολιτιστικής προσφοράς.