Επίσκεψη Προέδρου Ν.Δ. κου. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία

0
392

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας – Στέλιος Κονταδάκης – Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ.:

Έχουμε το Πατριωτικό Καθήκον να δώσουμε την μάχη στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα που Αξίζουμε

Υπό την Προεδρεία του Γραμματέα Οργανωτικού Ν.Δ. κ. Στέλιου Κονταδάκη, παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Περιφέρειας Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κου. Κωνσταντίνου Γούλα και του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας κ. Χρήστου Γαβρά, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. και Στελεχών Ν.Δ. Ηλείας την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο πρώην Βουλευτής κος. Ανδρέας Μαρίνος, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Ηλεία κος. Γεώργιος Κακούρης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας, ο Δήμαρχος Ζαχάρως – Φιγαλείας κος. Νίκος Φάμελος, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και πλήθος κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών από όλη την Ηλεία.
Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν η επίσκεψη στην Ηλεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κου. Κυριάκου Μητσοτάκη, η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και οργανωτικά θέματα. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την Ηλεία την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018. Το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει επισκέψεις στους δήμους της Ηλείας όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει με τους πολίτες.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας καλεί όλα τα στελέχη, τους φορείς και τους πολίτες της Ηλείας στην ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κου. Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Μανωλοπούλου 31 στον Πύργο (κτήριο πρώην Νομαρχίας Ηλείας).
Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τις επιλογές της έβαλε τη χώρα σε περιπέτεια και τη βύθισε σε μια κρίση βαθιά, σε μια κρίση πρωτόγνωρη. Ο τυχοδιωκτισμός εναλλάσσεται με το ψέμα. Ο Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ. κος. Στέλιος Κονταδάκης μεταξύ άλλων τόνισε: «Η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Και δεν μπορεί να είναι όμηρος μιας ευκαιριακής πλειοψηφίας. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Είναι μια απλή αλήθεια η οποία τελικά έγινε σύνθημα γιατί εκφράζει την ελληνική κοινωνία. Είναι αυτό που σκέφτεται, είναι αυτό που νιώθει ο κάθε πολίτης. Το 2018, σε κάθε περίπτωση, θα είναι μια χρονιά σημαντικών πολιτικών εξελίξεων. Η έξοδος από το Πρόγραμμα προϋποθέτει εξαιρετικά κρίσιμους χειρισμούς, που δεν επιτρέπεται να αφεθούν στο έλεος μιας ανίκανης, μιας αδίστακτης, μιας ανεύθυνης Κυβέρνησης, που – θυμίζω για άλλη μια φορά – έχει δεσμεύσει την πατρίδα μας για πολλά χρόνια, με πολύ σκληρά μέτρα λιτότητας. Η νέα χρονιά η οποία μας ξημερώνει έχει 2 δισ. επιπλέον μέτρα. 900 εκ. νέοι φόροι. Μειώσεις στις συντάξεις. Νέες περικοπές στο ΕΚΑΣ και στο επίδομα θέρμανσης. Και φυσικά, επέκταση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας από αυτούς που έλεγαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Και έχει μετά ο κ. Τσίπρας το θράσος να λέει ότι η τρίτη αξιολόγηση έκλεισε χωρίς κανένα νέο μέτρο. Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται μια άλλη μεταρρυθμιστική, σοβαρή, και αξιόπιστη Κυβέρνηση, που θα υλοποιήσει διαρθρωτικές αλλαγές, και θα προσελκύσει επενδύσεις. Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, εγγυώνται την πολιτική αλλαγή και την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου Εθνικού Σχεδίου που αποβλέπει στην ανατροπή της σημερινής κατάστασης και στο χτίσιμο μιας ισχυρής, φιλελεύθερης Ελλάδας, ισότιμης με τις άλλες χώρες του σκληρού πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχουμε το Πατριωτικό Καθήκον να δώσουμε την μάχη στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πρώτη γραμμή όλοι μαζί ενωμένοι. Διότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε καλύτερα».