Διαρρήκτες χτύπησαν καταστήματα στην Ηλεία και την Αχαΐα

0
365

Στην Ηλεία, οι διαρρήκτες χτύπησαν πρώτα ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας-Σιμοπούλου, στο οποίο εισέβαλαν παραβιάζοντας ένα παράθυρο

Έτρεχαν και δεν έφταναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και τα συνεργεία της Εγκληματολογικής υπηρεσίας μετά τις καταγγελίες για τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων, που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής σε καταστήματα της Ηλείας και της Αχαΐας.

Στην Ηλεία, οι διαρρήκτες χτύπησαν πρώτα ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας-Σιμοπούλου, στο οποίο εισέβαλαν παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Αμέσως μετά, με τον ίδιο τρόπο, παραβίασαν το παράθυρο του μπάνιου μιας ταβέρνας, αφού πρώτα έκλεισαν τον γενικό διακόπτη της παροχής ρεύματος για να μην χτυπήσει ο συναγερμός. Και από τα δύο καταστήματα, οι δράστες άρπαξαν συνολικά 300 ευρώ αλλά και καφέδες και τσιγάρα αξίας 400 ευρώ!

Στην Πάτρα, άγνωστοι παραβίασαν μια ψησταριά στην πλατεία Ομονοίας, άρπαξαν όσα κέρματα υπήρχαν στο εσωτερικό της ταμειακής μηχανής και πήραν μαζί τους τα… κλειδιά ενός δικύκλου με το οποίο γινόταν η διανομή των παραγγελιών! Το κατάστημα βρίσκεται δίπλα σε ένα κομμωτήριο, που και αυτό είχε γίνει στόχος διαρρηκτών τις προηγούμενες ημέρες.